VSV connect, spol. s r.o., Švestková 1304, 506 01 Jičín, tel.: +420 493 520 611, e-mail: obchod@vsvconnect.cz
Otevřít menu
VSV connect
domů Domů Blog Stravovací systémy

Stravovací systémy

8. května 2024

Stravovací systémy

Stravovací systémy umí jednoznačně identifikovat strávníka pomocí karty nebo čipu. Samotný objednávkový terminál umožňuje volbu druhu jídla i jeho odhlašování. Výdejový terminál pak obsluze zobrazí objednávky při odběru jídla. Stravovací program umí zpracovat komplexní chod celé kuchyně.

Stravovací systém

Stravovací systém vám umožňuje automatizované objednávání a výdej stravy. Jde o chytré řešení pro organizaci stravování a objednávky i výdeje pokrmů ve firemních jídelnách a dalších stravovacích zařízeních. V přehledném systému se zaměstnaneckou kartou nebo čipem je možné i objednání z mobilu. Stravovací systém zjednodušuje, odstraňujezpřesňuje papírovou práci spojenou s objednávkami, výdeji, odhlašováním pokrmů, evidencí i vyúčtováním stravenek u strávníků.

Proč zavést stravovací systém

  • Dává okamžitý přehled o počtu odebraných pokrmů, vydaných porcí i nevyzvednutých jídel.

  • Odstraňuje pokusy strávníků podvést personál jídelen a stravovacích zařízení.

  • Odpadá nutnost tisknout papírové stravenky.

  • Automaticky vytváří podklady pro všechny vyúčtování.

  • Zrychlí a zpřesní agendu spojenou s chodem gastronomického provozu.

  • Objednávání stravy přes mobilní telefon odkudkoliv.

  • Možnost připojit přístupový systém pro zajištění omezení pohybu neoprávněných osob, pro vstup i vjezd do objektu pro strávníky, personál či dodavatele. 

  • Možnost připojit vyvolávací systém pro vyvolání strávníků číselným kódem, pro omezení nutnosti čekání ve frontách a omezení kumulace osob v bistrech, jídelnách i restauracích.

Objednávkový a restaurační provoz

Objednávkové stravování je založeno na objednávkách pokrmů podle jídelníčku a jejich odběru na výdejních místech po přiložení identifikační karty ke čtečce na výdejním terminálu. Obsluze se na displeji zobrazí číslo jídla, které má vydat. V restauračním provozu terminál není třeba. Uvaří se tu předpokládaný počet pokrmů, strávníci si je vyberou na místě a uhradí na pokladně zaměstnaneckou kartou, stravenkami, bankovní kartou či v hotovosti. Oba typy provozu se dají vzájemně kombinovat.

Všechny články blogu