VSV connect, spol. s r.o., Švestková 1304, 506 01 Jičín, tel.: +420 493 520 611, e-mail: obchod@vsvconnect.cz
Otevřít menu
VSV connect
domů Domů Blog Jak funguje zabezpečovací systém

Jak funguje zabezpečovací systém

5. září 2024

Jak funguje zabezpečovací systém

Elektronické zabezpečovací systémy známé pod zkratkou EZS vám umí zajistit komplexní zabezpečení vašeho majetku. Neváhejte využít našich služeb v podobě odborné instalace zahrnující kabelovou přípravu i montáž různých typů bezpečnostních systémů podle vašich požadavků a parametrů.

Příprava projektu a instalace zabezpečovacího systému

Poskytneme vám odbornou konzultaci při přípravě, zpracujeme projekt a vybereme nejvhodnější technického řešení. Při návrhu bezpečnostního systému spolupracujeme s koncovými investory a projektanty. Navrhujeme, instalujeme, provádíme revize a servis EZS od prověřených a renomovaných výrobců jako je Jablotron, Paradox, GALAXY, DSC, MB-SECURE, AJAX a dalších. Naši technici provedou kompletní odbornou instalaci zabezpečovacího systému včetně kabelové přípravy, montáže, odborného servisu i revize pro celkové zajištění bezpečnosti objektu.

Drátové a bezdrátové elektronické zabezpečovací systémy

Do rozsáhlejších provozů navrhujeme vysoce spolehlivý drátový zabezpečovací systém. Hodí se zejména do novostaveb, kde je možné připravit kabelové rozvody už během stavby nebo jej lze instalovat do rekonstruovaných objektů. Bezdrátový elektronický zabezpečovací systém je vhodnější do menších objektů, kde umožní snadnou a rychlou montáž a instalaci bez zásadních stavebních úprav a nutnosti sekání do zdí. Oba bezpečnostní systémy lze navzájem kombinovat.

Inteligentní propojení bezpečnostního systému

Naprogramování vzdáleného přístupu se snadným dálkovým ovládáním bezpečnostního systému přes aplikaci v mobilním telefonu vám přinese vysoký komfort. Zajistíme i propojení s bezpečnostní agenturou a provedeme vás odborným školením ohledně ovládání zabezpečovacího systému.

Revize zabezpečovacího systému

EZS navrhujeme, instalujeme, provádíme revize i servis. Nabízíme revize jak námi instalovaných zabezpečovacích systémů, tak i vámi zakoupených EZS. Zkontrolujeme funkčnost, posoudíme možné nedostatky a případně nabídneme efektivnější řešení zabezpečení vašeho majetku. Neváhejte nás kontaktovat. Naše firma jde směrem efektivního řešení a vysoké kvality.

Všechny články blogu